Valk Alu Sportief,
snel en solide reisjacht

De snelheid en het comfort van een reisjacht. Met de betrouwbaarheid van een werkschip. De Valk Alu Sportief is een modern jacht met klassieke karaktertrekken, dé solide reispartner voor verre bestemmingen. De rondspant aluminium romp bezit de CE-classificatie A, uw garantie voor optimale stijf- en vormvastheid. Een vertrouwd idee onderweg op ruim water. Lees ook het verslag van de door de werf uitgevoerde test op het Wad onder het kopje nieuws

De Valk Alu Sportief 45 valt op door een zeer laag geluidsniveau. Een verademing tijdens lange reizen. Het schip biedt met gemak ruimte voor tien personen, met volop zitgelegenheid in de salon en de wereld aan opbergmogelijkheden.

In het voorschip herbergt de Valk Alu Sportief 45 onder meer een eigenaarhut, tweepersoons hut, eenpersoons kooi, kombuis, douche en een toilet. De Valk Alu Sportief 48 biedt hier nog eens extra ruimte voor bijvoorbeeld een grotere voorhut of een dinette.

De Valk Alu Sportief beschikt standaard over een teak dek en teak binnenbetimmering. Dit stoere reisjacht wordt custom built afgeleverd met een lengte tot maximaal 52 foot.

contact_small.png