Onderhoud, refit en reparaties, eersteklas vakwerk gekoppeld aan scherpe tarieven.

Motorjachten van P.Valk Yachts zijn uiterst gewild. Vooral vanwege hun oerdegelijke bouw. Ook de vaareigenschappen van met name de Valkvletten, rondspant gebouwd, worden hoog gewaardeerd. Immers de reddingsboten van de KNMR waren rondspant gebouwde vletten. De waardevastheid is dan ook goed. Reden temeer om uw jacht professioneel te laten onderhouden. Door vaklieden die uw schip kennen als hun broekzak.

Bij P.Valk Yachts is uw motorjacht in de best denkbare handen. Een  team van vaklieden staat klaar voor uw schip. Van staalbouwers, timmerlieden en meubelmakers tot dieselmonteurs, elektriciens, installateurs en jachtschilders.

Wij zijn uiteraard gespecialiseerd in stalen en in aluminium gebouwde schepen. Onderhoud aan deze schepen wordt door de werf al meer dan 60 jaar uitgevoerd. Zestig jaar ervaring!  Of het nu gaat om het schip geheel of gedeeltelijk buitenom te schilderen in een een of twee-componenten verf, of het verzorgen van eersteklas verniswerk, wat ervoor zorgt dat uw schip er weer mooi en chick uitziet, of binnenlakwerk, wij zorgen ervoor dat uw schip er weer piekfijn komt uit te zien. Is uw interieur vanwege de leeftijd iewat vergeeld of heeft u langdurig lekkage gehad en heeft u last van zwarte uitgeslagen plekken, wij kunnen dit weer herstellen zodanig dat het schip zijn originele uitstraling behoud. Wij schilderen niet over de blazen heen maar pakken het probleem bij de bron aan. Voor ons geen punt om desnoods houten delen te vervangen als we er niet bij kunnen. Onze timmerlieden zorgen er weer voor dat het weer goed komt, zodat u niet na twee jaar hetzelfde probleem heeft. Wij werken uitsluitend met toonaangevende producten van o.a. Sikkens, Epifanes en De IJssel Jachtlakken.  Indien gewenst kunnen wij uw schip halen en na de werkzaamheden weer terugbrengen naar zijn thuishaven. Dit doen wij vaak op basis van reiskosten, dus minimale kosten.

Heeft u recent een gebruikte Valkvlet of Valkkotter gekocht en zijn er problemen met teakdek of schuifdak. Laat ons er eens naar kijken om te beoordelen of het nog loont om te repareren of dat je het beter kunt vervangen. Schuifdaken zijn onze expertise, dus heeft u lekkage….. Is de natte cel gedateerd en wilt u meer comfort d.m.v. een fijne douche met voldoende warmwater, of een elektrisch toilet met zwartwatertank zodat u ook in de jachthaven gebruik kunt maken van uw eigen toilet, komt u maar eens praten. Wilt u de kombuis moderniseren voor meer kookplezier? Wij hebben en kennen legio mogelijkheden en doordat wij alle voorkomende werkzaamheden in eigen werf kunnen uitvoeren met eigen mensen is niets onmogelijk, tegen zeer concurerende prijzen. Alle werkzaamheden uitgevoerd onder een dak. Dat is uw voordeel. Komt u eens vrijblijvend langs en ontdek het zelf. Wij zorgen voor een op maat gemaakte offerte, scherp gecalculeerd en proberen zo dicht mogelijk in de buurt te blijven van de waarde van uw schip.

Averij opgelopen? Is uw motor toe aan een onderhoudsbeurt, de bekleding aan een opfrisbeurt? Merkt u dat met het vorderen der jaren bepaalde manoeuvres en handelingen lastiger zijn uit te voeren, kom dan eens langs om te praten over het inbouwen van bijvoorbeeld een hekschroef, of het op aftstand bedienbaar maken van boeg en hekschroef, extra kikkers op het schip of de mast elektrisch/hydraulisch bedienbaar maken. Al deze zaken verhogen het bedieningsgemak en comfort zodat u zelf uw vaarleven aanzienlijk verlengd, meer plezier aan het schip beleefd en zekerder bent omdat u alles beter onder controle heeft. Bent u van plan om vaker open water op te zoeken, laat dan uw kimkielen aanpassen of een stabilisatiesysteem inbouwen.

Voor al uw onderhoud, refit en reparaties geldt: de oorspronkelijke bouwers van uw jacht garanderen eersteklas vakwerk.

contact_small.png